Om oss

100

Skicklig mekaniker

600

Nöjda kunder

Vi har 10 år på oss att ge tjänster

Om oss

Vi är ett litet företag inom byggbranschen med över 30 års erfarenhet. Vi utför alla typer av olika projekt. Badrum, kök, altan, trappor osv. Vi samarbetar med behöriga yrkesgrupper vad gäller el t.ex.

Vi har yrkesbevis som snickare samt behörighet som ansvarig gällande våtrum. Vi utför även håltagning i betong, dvs diamantborrning! Vi håller till i Stockholm.

Varför välja Kalmdals Bygg AB

Med vårt huvudkontor strategiskt placerat i Enskede har vi en fördjupad förståelse för det lokala bygglandskapet. Vår kunskap om Storstockholmsområdet gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov.

Är du redo att förvandla ditt utrymme?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss börja bygga din vision.
Inget projekt är för litet eller för stort

Vilka är vi?

Vi på Kalmdals Bygg AB är ditt pålitliga bygg- och renoveringsföretag baserat i Enskede. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från detaljerade renoveringar till omfattande byggprojekt, anpassade för både privat och kommersiellt bruk. Vårt erfarna team är engagerat i att leverera högkvalitativa resultat som matchar varje kunds unika behov och visioner.

Med ett starkt fokus på kundnöjdhet, kvalitet och effektivitet, garanterar vi att ditt projekt slutförs i tid och inom budget. Vi är också engagerade i hållbara byggmetoder, och använder miljövänliga material för att minimera vår påverkan på miljön.

Oavsett om det gäller en mindre uppdatering av ditt hem eller ett större byggprojekt, står Kalmdals Bygg AB redo att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar med professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nästa projekt i Enskede.